twist and shout

twist and shout

Klumpfot

Denna blogg handlar om Julies resa med vridna fötter.

Yes

KlumpfotPosted by Stina Holm Fri, March 30, 2012 22:06:28

Världens bästa Julie kan gå! Fram och tillbaka och dit hon vill. Hon är bäst. Även om vägen hit känts lång och avlägsen så har det varit värt varenda sjukhusbesök.
Vi är så stolta över våran skrutta!

  • Comments(2)

Fill in only if you are not real

The following XHTML tags are allowed: <b>, <br/>, <em>, <i>, <strong>, <u>. CSS styles and Javascript are not permitted.
Posted by Johanna Larsson Thu, January 02, 2014 20:50:40

Tack för att du har delat med dig av er vardag. Er solstråle värmde oss precis när vi fått besked via ultraljud att vår bebis hade dubbelsidig klumpfot. Då visste vi inte att det också var en liten solstråle :-) Idag är Nora nästan 7 månader och hennes vänsterfot, till skillnad från högerfoten, vill inte heller riktigt ge med sig, vilket börjar oroa mig. Men ännu en gång blir jag hoppfull när jag ser er lilla flicka och läser om hennes första steg. Så, tack!

Posted by Fredrik Eriksson Mon, March 11, 2013 23:54:20

Hejsan jag är född 1997. Jag har en klumpfot på vänster ben, jag har en tvilling syster, det var 3mån skillnader på oss i utvecklingen att lära sig gå/stå själv, till mina föräldrar sa doktorn spydigt att jag ej kommer kunna vara aktiv, men det var grundat på fakta och lite kunskap, idag är jag aktiv i fotboll och jag har inte mer problem än den andre. Bara att jag har ett starkt ben och ett svagt..Kommer dock inte ihåg så mycket utav allt gipsande och skenorna, mamma sa till mig att när jag låg i vaggan med gipset så oskyldig så knackade jag med benet mot kanten.. jag hade lika mycket vilja som lina min syster.. Allt är möjligt! önskar all lycka till julie i framtiden och att hon kan göra saker som alla andra kan, för mig gick det.