twist and shout

twist and shout

Klumpfot

Denna blogg handlar om Julies resa med vridna fötter.

God Jul

BarnPosted by Stina Holm Tue, December 27, 2011 19:38:07
och har

Ojoj så var denna julen över, busungarna fick så mycket paket så det är helt galet. James är så stor kille nu så han la sina nappar i julstrumpan dagen innan julafton och på julafton när vi vaknade hade tomten varit där och lämnat en massa paket och tagit med sej napparna.
Det gick så bra och han har varit så duktig och inte tjatat om nappen alls.

Julie fick ett bra gåbord som jag tror ska locka henne att gå lite mer, men man märker att det är på gång nu hon sitter på trappsteg och tar sats och ställer sej upp.

Men den lilla kattokiga Julie fick framförallt en gosekatt som jamar och rör på tassarna hon blev helt till sej och har burit runt på den sen dess.

  • Comments(0)//twistandshout.klumpis.se/#post95

Första dagen

BarnPosted by Stina Holm Tue, November 01, 2011 19:23:28
Idag var dagen då jag började jobba. Jag saknade familjen helt sjukt mycket hela dagen.
Så löjligt när jag vet att barnen har det bra med sin pappa men jag vill ju vara hemma med dem!
Det är ju så mysigt att morgonmysa i sängen några timmar innan man masar ner för frukost
Men igår hade vi vår sista familjedag och var uppe i skogen och leta kottar


  • Comments(0)//twistandshout.klumpis.se/#post91

Slutet på en era!

BarnPosted by Stina Holm Sat, October 29, 2011 14:31:12

På tisdag ska jag börja jobba. Jag vill vill vill inte. Eller jag vill väl jobba men jag vill så gärna vara hemma med mina små troll. Jag tycker det är så roligt att vara ute och leka med dem och vara inne och busa. Och att baka med James och att mysa i sängen med Julie när hon vaknar efter middagsluren!

Tänk om jag missar Julies första steg? Hon är riktigt duktig på att knata runt nu när man håller henne i händerna det har hon inte alls tyckt om innan och hon behöver knappt hålla i sej när hon står längre!

Tur att de små trollungarna har världens bästa pappa som ska vara hemma och ta hand om dem. Synd bara att denna pappan tar över nu när det blir vinter eftersom Andy hatar snö :)

  • Comments(0)//twistandshout.klumpis.se/#post90

BusJames

BarnPosted by Stina Holm Thu, October 20, 2011 19:03:27

Idag tapetserade jag om i barnens rum med tapeten som James absolut inte ville ha och sagt nej till hela tiden så jag var lite nervös över vad han skulle säga men när han kom upp på rummet så sa han:
-Va fint mamma, jag gillar ugglor. Jag ska inte bara säga nej hela tiden! Jag gillar den.
Han är så go den lille pojken.

Tills 15min senare då upptäcker jag att han hittat bordet som jag målat om idag och kört sina bilar över det. Inte bara det utan efter hade han kört vidare med bilarna i vårt sovrum på TV, byrå och en tavla. Gah.

Hoppas jag blir färdig med rummet tills jag börjar jobba.

  • Comments(0)//twistandshout.klumpis.se/#post89

Kosterhelg

BarnPosted by Stina Holm Sun, October 09, 2011 21:20:50
Hemma efter en härlig helg på Koster med hummerfiske med hela familjen. På lördagen åt vi god hummermiddag med skumpa och firade pappa som fyllt 65år så nu är han pensionär och kan fiska hummer på heltid :)
På lördagen blev James bjuden på kalas också hos en tjej på Koster så han hade så roligt. Julie fick hålla till godo med oss och firade detta med att sova middag i 4h.

När vi var nere på stranden gjorde Julie små glädjetjut när hon såg vågorna slå, tror hon är min tös som är riktigt badsugen.

Julie tycker det är så roligt när killarna leker och försöker krypa efter dem men när hon hinner fram så springer de åt andra hållet.

Idag innan vi åkte hem stannade vi till hos våra gamla grannar som flyttat till Strömstad, det var roligt att träffa dem igen och se hur de fått de, de hade köpt ett jättefint hus så vi blev väldigt hussugna med, speciellt enplansvilla är lockande med tanke på att vi nu bor i radhus på våningar och det är evigt springande i trappor!

  • Comments(0)//twistandshout.klumpis.se/#post87

Nattsuddare

BarnPosted by Stina Holm Sat, October 01, 2011 21:44:13
Ikväll kråglar Julie, Vi nattade som vanligt vid 19 både James och Julie men Julie vaknade igen strax efter 20 och grät och det gick inte att få henne att komma till ro så jag plockade upp henne och tog med henne ner till oss där hon härjade runt till nu vid 22-tiden, Andy försöker natta om henne men vi får väl se.
Det som är så jobbigt med detta är ju att man direkt misstänker att det är något med skenorna som inte känns bra, jag vill inte ha som vana att plocka av dem så fort det är något för då vänjer hon ju sej vid att om hon protesterar så åker de av men det är inte lätt att stå emot.

Igår var vi på Disco, Julie var inte med så länge det var nog lite väl hög volym för henne men James dansade loss länge tills han var helt svettig!


  • Comments(0)//twistandshout.klumpis.se/#post85

Party Party

BarnPosted by Stina Holm Wed, September 07, 2011 19:51:14

Nu har vi firat James i dagarna många. Först hade han barnkalas i fredags, det var roligt med sju barn som sprang runt och busa. De var inte så intresserade av fikat jag ordnat och jag som hade kämpat och gjort en blixtentårta till James :)
De ville bara leka och sedan var det fiskdamm det var väldigt uppskattat.

Sedan på söndagen hade vi släktkalas och James fick massa paket, han blir så bortskämd gossen.

Stora killen är 3år och snart är Julie 1år det märks verkligen att hon är sina 10månader nu när hon är fri från skenorna nästan hela dagen så kryper hon runt och är med hela tiden och följer efter och kollar vad vi gör. Hon börjar resa sej mer och mer men är inte bekväm med att stå ännu men det kommer nog snart.

På fredag är det dags för återkontroll hos ortopeden och då hoppas jag att det ser bra ut så hon blir av med skenorna helt dagtid!

Hälla ut lego tycker jag är en tråkig lek!

  • Comments(0)//twistandshout.klumpis.se/#post80

Lördag

BarnPosted by Stina Holm Sat, August 27, 2011 23:01:41
Idag passade Morbror Oskar James så att vi kunde åka och köpa födelsedagspresenter till honom. Det blev köpt mer än vad jag hade tänkt. Egentligen vet jag att när de är så små så kan de inte hantera att få flera paket. Får han ett så blir han överlycklig får han flera så fokuserar han bara på att få massa paket och förstår inte vad han fått.
Men ändå tycker jag att det är så roligt att få ge honom massa paket. Stortrollet blir ju 3år på torsdag.

På eftermiddagen så gick vi runt och delade ut inbjudningar till James kalas på fredag. Tanken var att han skulle få ha sitt första kalas när han fyller 4år men så har han blivit bjuden på en hel del kalas i år och sagt att när han fyller år så ska han ha kalas osv, så då tänkte jag i alla fall att jo men vi kan ju ha en liten födelsedagsfika bara på onsdag när han är ledig från dagis och flera av hans vänner.
Men sedan har Andy kommit på att han vill ju också vara med när James har sitt första "kalas" för vänner hemma så då blev det på fredag och Andy vill ha fiskdamm och helt plötsligt så blev det ett riktigt kalas ändå..

Så nu ska det bakas tårta till både fredag och söndag då släktkalaset är.

  • Comments(0)//twistandshout.klumpis.se/#post78