twist and shout

twist and shout

Klumpfot

Denna blogg handlar om Julies resa med vridna fötter.

Yes

KlumpfotPosted by Stina Holm Fri, March 30, 2012 22:06:28

Världens bästa Julie kan gå! Fram och tillbaka och dit hon vill. Hon är bäst. Även om vägen hit känts lång och avlägsen så har det varit värt varenda sjukhusbesök.
Vi är så stolta över våran skrutta!

  • Comments(2)//twistandshout.klumpis.se/#post98

Det går framåt

KlumpfotPosted by Stina Holm Sun, March 25, 2012 22:06:35


Senaste dagarna så har Julie tagit många steg utan att hålla i sej och man märker att hon nästan alltid väljer att gå längs väggarna istället för att krypa när hon ska ta sej fram.

Nu har hon börjat på förskolan och hon är väl inte riktigt samma glada bekymmersfria tjej längre, glad är hon ju så klart men hon är riktigt bestämd och hennes favoritord är NEJ, hon varvar även detta ord med NÄE!

Ibland överanalyserar jag nog fötterna, kan stirra på hur hon sätter ner fötterna och går och så vidare fast jag vet att det ser så bra ut och de är ju helt fantastiskt hur långt vi kommit!

  • Comments(0)//twistandshout.klumpis.se/#post97

Underbara tjej!

KlumpfotPosted by Stina Holm Wed, January 18, 2012 20:44:45
Julie är utan tvekan världens gladaste barn. Hon är glad jämt. Hon vaknar på strålande humör och är matglad, busglad, badglad osv. Hon älskar att busa med sin storbror och med oss.
Hon är även glad på sjukhuset, vi hade lite otur när vi var hos ortopedingenjörerna sist innan jul och de gjorde avgjutningar för hennes nya skenor och vi sedan var för att hämta dem några veckor senare och de visar sej att de gjort fel sort! De hade gjort utan ledade knän och det går icke! Så då fick vi vänta på en ny tid som hon och Andy var på förra veckan och hon var bara glad genom hela det besöket också och skrattade sej igenom avgjutningarna.

Ska bli skönt när dessa nya kommer i alla fall för de andra är lite urväxta!

En klätterapa

  • Comments(0)//twistandshout.klumpis.se/#post96

Så glad!

KlumpfotPosted by Stina Holm Sun, December 04, 2011 21:25:53

Idag var vi på söndagsmiddag hos mina föräldrar och Julie jagade katter, jag plockade fram en gammal dockvagn som vi fyllde med tunga böcker och gav till Julie och hon knatade iväg!
Hon har ju läragåvagn hemma men har inte varit intresserad men idag gick hon som aldrig förr runt med denna vagnen, jag blev så stolt och lättad så tårarna forsade, det känns så sjukt stort och skönt att se de små fötterna fungera.

Sedan försökte vi fånga Julie, James och kusinerna buller och bång på ett foto för att skicka som julkort. Lättare sagt en gjort :)

  • Comments(0)//twistandshout.klumpis.se/#post94

Ojoj

KlumpfotPosted by Stina Holm Sat, November 26, 2011 21:00:11

Tiden går, Julie blir bara större och större. Nu är hon 13månader och fortfarande världens gladaste tjej.
Hon går längs möblerna och flyger upp för trappan! Hon är jätteduktig på att prata och en riktig bus.

På kvällen efter badet när hon ska göra sej klar för sängen så sträcker hon vant fram benen för att få på sej sina skenor och hon verkar inte ha något emot dem alls utan det är rutin för henne lika mycket som tandborstningen är för storebror.
  • Comments(0)//twistandshout.klumpis.se/#post93

Snart, mycket snart

KlumpfotPosted by Stina Holm Tue, October 18, 2011 10:53:11
Nu närmar sej slutet på min föräldraledighet och framförallt Julies 1-års dag med stormsteg. Det känns helt galet att min lilla skrutta är ett helt år! Fast tiden har ju inte sprungit iväg heller det har varit ett väldigt långt år med alla sjukhusbesök men det känns ändå så konstigt att hon inte är en liten bäbis längre.

Igår stod hon upp, hon satt och hoppa på madrasskanten och ställde sej upp och stod en stund innan hon satte sej igen, det känns så fantastiskt att de små fötterna fungerar!


Just nu håller vi på och gör om barnens rum, det blir jättefint de har fått helt nya möbler och vi ska måla och tapetsera om så fort jag får tid, jag hoppas att rummet är färdigt till hennes födelsedagskalas!

  • Comments(0)//twistandshout.klumpis.se/#post88

Mer goda nyheter

KlumpfotPosted by Stina Holm Tue, October 04, 2011 19:48:31


Idag var vi på sjukhuset för ultraljud med Arne och återkoll på ortopeden, vi passade på att besöka ortopedverkstan också för lite justering av skenorna.
Allt såg fint ut och Julie var en lite solstråle hela dagen, nu ska vi inte tillbaka till ortopeden för 2dec det känns lite ofattbart. Fast vi ska dit om några veckor för att göra nya skenor men ändå..

  • Comments(1)//twistandshout.klumpis.se/#post86

Fötterna fungerar

KlumpfotPosted by Stina Holm Thu, September 29, 2011 18:35:51

Nu kan Julie ställa sej upp, hon är så duktig. Nästa vecka ska vi på kontroll och ultraljud med Arbe så då hoppas jag innerligt att allt ser bra ut.
För övrigt har jag en enda månad kvar i livet som mammaledig så nu ska jag ta tillvara på varje dag med mina små trollbarn!

  • Comments(0)//twistandshout.klumpis.se/#post84
Next »