Linus

Linus

Om bloggen

Bloggen kommer att handla om Linus från födsel fram tills idag.
Hans målmedvetenhet o vilja att satsa på idrott trots att vi ända sen han föddes fått höra att idrotta är bra men glöm att det någonsin går att elitsatsa.
Följ hans resa om drömmen att komma med i landslaget, all hans träning o alla tävlingar.

Tävling

TävlingPosted by Annette Lindén Tue, April 09, 2013 19:22:42
Hej! Tiden har gått fort o jag har haft mycket med skola o träning nu, så jag har inte hunnit uppdatera. Jag har tänkt berätta om de senaste tävlingarna. Förra året i början av hösten tävla jag i Polish Open (-53) där jag vann första matchen på K.O. Andra matchen vann jag o sen var jag tyvärr tvungen att lämna W.O för att vi skulle hinna med flyget men fick iallafall med mig ett brons. Sedan var det DM (destrikt mästerskapen) (-53) o där vanna jag guld. Sedan var de Svenska cupen 2 (-53) där jag förlorade första på tryckknapps västar o fusk. Svenska cupen 3 (-53) kom sen o där vann jag alla mina 3 matcher o tog guld. Sist av höst terminen var SM där jag hade gått upp till -57 o vann första matchen och i finalen var de spännande där jag satte de två sista poängen efter en rond med 1-1 o andra ronden 1-2 o sedan satte jag de två poängen o vann med 3-2 o vann guldet. Det var hela höst terminen 2012! MVH Linus Lindén ;) :)


Fill in only if you are not real

The following XHTML tags are allowed: <b>, <br/>, <em>, <i>, <strong>, <u>. CSS styles and Javascript are not permitted.