Klumpis

Klumpis

_______________

Detta är våran vardag!

Ursäkta över tystnaden!

KlumpfotPosted by Johanna Olsen Fri, September 06, 2013 21:39:33

Nu har Lukas blivit en stor kille, hela 6 år och går i skolan och allt!! Vi har varit på Astrid Lindgrens sjukhus och där tyckte dom att fötterna är jätte finna och vi fick ett ok på att sluta med skenorna. JIPPI!! Tyvärr så har en tå hamnat i kläm under behandlingen å blivit vriden så det måste åtgärdas. Det innebär att vi inväntar en sista operation där dom ska göra en ”förlängning” av sena i tån. Enligt läkare en väldigt lätt operation!

Var hos sjukgymnasten för ett par veckor sedan. Allt såg jätte bra ut även där. Lite stelhet hade tillkommit men med lite massage så skulle det rätta till sig. Stelheten var absolut inget problem utan sjukgymnasten trodde att det endast kommit då även barn blir lite stelare med åren.

Nu när Lukas har helt slutat med skenor har jag upptäckt att han oftare blir trött i benen och får ont. Sjukgymnasten liksom jag tror att detta beror på att han har ju en försämrad styrka i fötterna och vaderna, så hon rekommenderade träning och att han rör på sig så mycket det bara går

Som om det någonsin har varit ett problem?? :-P

Så nu är vi sken fria och nästan helt klara och har ”endast” ett par kontroller kvar i framtiden innan man går i mål!!!



  • Comments(0)//klumpis.klumpis.se/#post295